Als je op kraamvisite gaat kun je natuurlijk niet met lege handen aankomen: een kraamcadeau hoort erbij! Maar wat koop je voor een pasgeboren baby? Soms kan het best lastig zijn om een mooi cadeau uit te zoeken. Daarom 5 handige tips voor kraamcadeaus die altijd in de smaak vallen.

Dit zijn de 5 leukste kraamcadeaus

Babykleertjes

Kleintjes groeien zo snel, voor je het weet is maat 50/56 alweer te klein. Met het cadeau geven van babykleertjes zit je dus eigenlijk altijd wel goed. Koop gerust een maatje groter dan de huidige maat van de baby en vraag vooraf aan de ouders of ze bepaalde wensen hebben wat de kleertjes betreft.

Verzorgingsproducten

Fijne verzorgingsproducten voor de baby komen altijd van pas. Ben je ook zo gek op de heerlijke Zwitsal-geur? Geef dan een cadeauset van Zwitsal, zoals het Zwitsal Reiskoffertje of de prachtige cadeauset met Snoozebaby badcape

Speelgoed voor de baby

Ook babyspeelgoed is vaak een schot in de roos. Denk bijvoorbeeld aan een boekje, een mobiel voor boven de commode, blokken om mee te spelen of een rammelaar. Bedenk wat de ouders leuk zouden vinden om te krijgen. Houden ze bijvoorbeeld van houten speelgoed of vinden ze speelgoed dat geluid maakt juist erg leuk voor hun kleintje?

Gepersonaliseerd kraamcadeau

Maak het extra speciaal: geef een kraamcadeau met naam! Je kunt bijvoorbeeld een boekje laten personaliseren, een knuffel, een geboortestoeltje of een kinderkoffertje. Bekijk hier de mogelijkheden

Cadeautje voor de ouders

Ook leuk: geef een cadeau dat bestemd is voor de kersverse vader of moeder. Kersverse ouders maak je vaak blij met een fles bubbels of een etentje en de moeder verwen je met een lekkere doucheschuim, een mooie bos bloemen of een stapel tijdschriften.

Wat je ook voor kraamcadeau koopt: heel veel plezier met geven én met de eerste ontmoeting met de baby. Het wordt vast een speciaal moment!