Pasgeboren

Sorteer op
0 artikel(en)

Wat gaat er mee in de luiertas?

Als je met je baby op pad gaat, heb je aardig wat spullen mee te nemen. Bekijk het overzicht van Zwitsal om te zien wat er niet mag ontbreken in je luiertas.

Read more »

Eerlijk over doorslapen

Wat is het slaapritme van een baby en wanneer gaat je baby doorslapen? En wat kun je doen als je baby niet wil slapen of onrustig slaapt?

Read more »

Zo bescherm je je baby in de zon

De huid van je kleintje is erg kwetsbaar. Zwitsal geeft je daarom graag wat tips om je baby te beschermen tegen de zon. Lees snel verder!

Read more »

4 handige tips voor het inrichten van de commode in de babykamer

Een commode is onmisbaar in de babykamer, maar hoe kun je een commode inrichten? Lees hier de handige tips van Zwitsal.

Read more »

Zwemmen met je baby

De meeste baby's zijn dol op zwemmen. Zwitsal geeft je graag wat tips voor babyzwemmen en maakte een overzicht van de spullen die je nodig hebt. Lees verder!

Read more »

Welke luier kies je voor je pasgeboren baby?

Luiers zijn er in vele soorten en maten, maar welke luier koop je voor je pasgeboren baby? Bekijk hier 5 tips voor het kiezen van de perfecte luier.

Read more »

Het eerste hapje van je baby | Zwitsal

De ontwikkeling van je baby gaat snel. Voor je het weet is je baby toe aan vast voedsel en het eerste hapje. Lees hier alles over het eerste hapje van je baby.

Read more »

Duurzame luiers

Je baby verschonen: hoe kun je dit het beste doen? Met een eenvoudig stappenplan verschoon je de luier van je baby in een handomdraai.

Read more »

Dit zijn de 5 meest gestelde vragen over luiers

Wat is luieruitslag, hoeveel luiers heb je nodig en wat neem je mee in de luiertas? Zwitsal geeft antwoord op de meest gestelde vragen over luiers. Lees verder!

Read more »

Een luier verschonen, wat heb je allemaal nodig?

Het is handig om te weten wat je allemaal nodig hebt voordat je een luier gaat verschonen - Zwitsal heeft een handig overzicht gemaakt - Lees het hier!

Read more »

Veilig fietsen met je baby

Als je kindje zelfstandig kan zitten, kun je je baby meenemen op de fiets. Ga je fietsen met je baby? Lees hier de tips voor een goede en veilige start.

Read more »

Top 5 kraamcadeaus

Ben je op zoek naar een mooi kraamcadeau? Lees de handige tips van Zwitsal over kraamcadeaus en doe meteen inspiratie op

Read more »

Verzorging van de babyhuid

Hoe kun je de babyhuid het beste verzorgen? Hoe voorkom je luieruitslag en hoe verzorg je de babyhuid als je baby in bad is geweest? Lees het hier!

Read more »

Luiers verschonen in een handomdraai

Een luier verschonen: hoe kun je dit het beste doen? Houd dit eenvoudig stappenplan aan en verschoon de luier van je baby in een handomdraai.

Read more »

Zwitsal weet hoe belangrijk een fijne geur is

Ons milde en kalmerende parfum is veel meer dan alleen een lekker geurtje. Ontdek hier alles over de heerlijke Zwitsal geur.

Read more »

Tien tips voor het eerste badje van je baby

Een bijzonder moment: je baby voor het eerst in bad doen. Maar waar moet je allemaal op letten tijdens het eerste badje van je baby? Lees onze tips!

Read more »

Het effect van muziek op baby’s

Samen met je baby muziek luisteren is goed voor jullie band. Zing slaapliedjes en babyliedjes en begin hier tijdens je zwangerschap al mee!

Read more »

Hoeveel slaapt een baby?

Hoe ziet het slaapritme van een baby eruit en hoeveel slaapt een baby van 6 maanden oud? Wat is het verschil met een baby van 7 maanden oud?

Read more »

De expertise van Zwitsal, voor verzorging waarop je kunt vertrouwen

Ontdek hier hoe de expertise van Zwitsal zorgt voor het huidje van jouw baby

Read more »

Berg bij baby: wat is het en wat doe je eraan?

Heeft je baby berg? Lees verder hoe berg ontstaat en bekijk de tips hoe je deze onschuldig huidaandoening kan verwijderen bij je baby.

Read more »

Rust, reinheid en regelmaat voor je baby

Rust, reinheid en regelmaat zijn belangrijk voor baby’s. Lees hier waarom dat zo is en bekijk meteen de handige tips.

Read more »

Help! Mijn baby heeft luieruitslag: wat moet ik doen?

Luieruitslag bij baby’s komt vaak voor, heef jouw kleine rode billen? Lees verder hoe het komt dat je baby luieruitslag heeft en wat je ertegen kan doen.

Read more »

9 manieren om je baby te kalmeren

Wat zijn de oorzaken van huilende baby's en wat kun je doen om baby's die huilen te kalmeren? Lees hier onze 9 tips om je baby op z'n gemak te stellen.

Read more »

Zwitsal Zacht

Wij ontwikkelden met onze kennis over babyverzorging een zachte en comfortabele luier voor babybilletjes. Zwitsal Luiers blijven lang droog en zitten heerlijk.

Read more »

Wat zijn hydrofiele luiers en hoe gebruik je ze?

Wat zijn hydrofiele luiers? - En waar gebruik je ze voor? - Hoeveel heb je er nodig? - Wij vertellen je alles over hydrofiele luiers - Lees het hier

Read more »

Alles over het middagslaapje van je baby

Als je kindje groter wordt, merk je dat je baby minder slaap nodig heeft. Tijd om over te gaan naar het middagslaapje en een nieuw slaapritme. Lees snel verder!

Read more »

Dit zijn de leukste uitjes met een baby | Zwitsal

Niets fijner dan lekker met elkaar naar buiten gaan, toch? Maar wat zijn de leukste uitjes met een baby? Zwitsal zette ze voor je op een rijtje, lees verder!

Read more »

Vijf wetenswaardigheden over zinkzalf

Het goed verzorgen van de kwetsbare babyhuid is erg belangrijk. Zwitsal zinkzalf biedt hierbij uitkomst. Lees hier alles over de werking van zinkzalf.

Read more »

De ontwikkeling van je baby per maand

Hoe ontwikkelt een baby zich? Bekijk hier het overzicht van Zwitsal en ontdek hoe de ontwikkeling van een baby er per maand uitziet.

Read more »

Op vakantie met je baby

Een zorgeloze vakantie met je baby, hoe doe je dit? Kies je voor de auto of het vliegtuig? Wij geven je tips voor het reizen met een baby.

Read more »

Totale ontspanning door babymassage

Je kunt je baby laten ontspannen met een babymassage. Maar hoe geef je jouw baby een goede massage? Bekijk hier onze tips én het stappenplan.

Read more »

Tips voor een blije baby

Welke ouder wil het niet: een blije, vrolijke en gelukkige baby? Wat kun je zelf doen om te zorgen dat jouw kindje een blije baby is? Lees onze tips!

Read more »

Geboren! Luiers van Zwitsal

Luiers moeten niet alleen de babybilletjes droog en zacht houden maar ook nog eens comfortabel zitten bij je kindje.

Read more »

Unieke momenten met je pasgeboren baby

De eerste weken met je pasgeboren baby zijn bijzonder. Je zult heel veel nieuwe ervaringen opdoen, unieke momenten die je niet snel meer vergeet!

Read more »

Tien tips voor (aanstaande) vaders

Hoera, je wordt vader! Een belangrijke mijlpaal in je leven. Hoe bereid je je hier als man op voor? Lees snel onze tien tips voor aanstaande papa's!

Read more »

Tips voor het kiezen van de juiste luier

Welke luier is geschikt voor jouw kleintje? - Waar kun je op letten als je luiers koopt? - Zwitsal heeft een handig overzicht gemaakt - Bekijk hem hier!

Read more »

Baby uit logeren

Hoe lief je baby ook is, je wilt er vast een keer tussenuit. Hoe zorg je voor een goede oppas en hoe laat je je kindje met een gerust hart logeren?

Read more »

Tips voor het verzorgen van de droge babyhuid

Wist je dat de babyhuid tijdens en na het badje veel vocht verliest? Lees hier onze tips waarmee je een droge huid van de baby kunt voorkomen.

Read more »

Dit zijn de laatste babynamen trends

Ben je op zoek naar een babynaam voor jullie kleintje? Lees dan snel over de laatste babynamen trends en doe meteen wat inspiratie op.

Read more »

Van brabbels naar de eerste woordjes

Wanneer gaan de brabbels van je baby over in de eerste woordjes? Lees hier alles over de taalontwikkeling van je baby.

Read more »

Badrituelen: je baby in bad doen

Een baby vindt het vaak heerlijk in bad. Wat heb je nodig om je baby te wassen en hoe zorg je ervoor dat het babybadje zo aangenaam mogelijk is?

Read more »

Wanneer mag mijn baby in een kinderstoel zitten?

Wat gezellig, je kleintje zit bij jullie aan tafel! Maar wanneer mag een baby in een kinderstoel zitten en waar moet je op letten? Lees de tips van Zwitsal!

Read more »

De eerste tandjes van jouw baby

Als je baby 4 tot 7 maanden oud is, komen de eerste tandjes door. Zwitsal geeft je graag wat tips om de pijn van baby's die tandjes krijgen te verzachten.

Read more »

Alles wat je wilt weten over het babybedje

Als je een babybed koopt, zijn er wat zaken waar je op kunt letten wat veiligheid betreft. Ben je ook benieuwd hoe je het babybed kunt opmaken? Lees het hier!

Read more »

Help, mijn baby krijgt kiezen

Het doorkomen van kiezen kan voor baby’s pijnlijk zijn. Zwitsal vertelt je van alles over het krijgen van kiezen. Lees snel de tips om de pijn te verzachten!

Read more »

Omrollen bij je baby | Zwitsal

Je baby leren omrollen is belangrijk voor de ontwikkeling van je kindje. Wanneer is je baby klaar om te gaan rollen en hoe stimuleer je dit als ouder?

Read more »

Huilbaby: wat te doen?

Huilt jouw baby veel, blijft hij huilen en is je baby onrustig? Wanneer heb je te maken met een huilbaby? Lees hier alles over de oorzaken en wat je kunt doen.

Read more »

Alles over onze luiers

Babybilletjes zijn heerlijk zacht en dat willen we graag zo houden. Wij ontwikkelden een zachte en comfortabele luier. Lees hier alles over Zwitsal luiers.

Read more »

Zwitsal Zeker

Wij ontwikkelden met onze kennis over babyverzorging een zachte en comfortabele luier voor babybilletjes. Zwitsal Luiers blijven lang droog en zitten heerlijk.

Read more »