zwitsal babydokies

This heading should be hidden from user.

Brandpage Bol Andrelon

95% water, 100% verzorging

Een zachte babyhuid is teer, dat verdient de allerbeste verzorging. Zwitsal water & care babydoekjes bestaan voor 95% uit water en bieden 100% verzorging. De babydoekjes zijn pH huidvriendelijk en verrijkt met verzorgende bestanddelen van natuurlijke oorsprong voor een milde reiniging en om luieruitslag te helpen voorkomen. De vochtige doekjes zijn bovendien plasticvrij en daarnaast biologisch afbreekbaar. Zacht voor je kleintje en ook zachter voor de natuur.

Probeer nu bij Kruidvat

Zwitsal icoon plasticvrij doekje

Plasticvrij doekje

Zwitsal icoon pH huidvriendelijk

Huidvriendelijke pH

Zwitsal  Icoon helpt luieruitslag te voorkomen

Helpt luieruitslag te voorkomen

Zwitsal  Icoon 0 procent alcohol alcoholvrij

Alcholvrij

Zwitsal Nature & Care

Het zachtste voor jouw kleintje 

Zwitsal zorgt er al bijna 100 jaar voor dat onze babyverzorgingsproducten passen bij de speciale eigenschappen van het babyhuidje. Je kunt deze water & care babydoekjes gebruiken voor de billetjes, maar ook voor het gezichtje en de handjes. Ze hebben niet alleen een huidvriendelijke pH, maar zijn ook alcoholvrij. De vochtige billendoekjes zijn bovendien dermatologisch getest en dus zeer geschikt voor de gevoelige babyhuid.

Probeer nu bij Kruidvat

Ook nieuw van Zwitsal: 


Deze zachte babydoekjes zijn verrijkt met water en verzorgende bestanddelen om luieruitslag te helpen voorkomen. Deze parfumvrije, biologisch afbreekbare doekjes bevatten 0% alcohol en zijn zacht voor je kleintje en de natuur. 

Koop nu

De verzorgende lotion in deze doekjes bevatten 98% ingrediënten van natuurlijke oorsprong en helpen luieruitslag te voorkomen. De babydoekjes bevatten een milde Zwitsal geur en zijn biologisch afbreekbaar.

Koop nu

JPEG - Zwitsal baby moeder reclame foto vernieuwde zachte zeepvrije wasgel

Zwitsal Kleintjes Nieuwsbrief

Schrijf je in voor de meegroei nieuwsbrief van Zwitsal en ontvang regelmatig Tips en Aanbiedingen die passen bij de leeftijd van je kleintje.

Schrijf je in