Dreumes

Sorteer op
0 artikel(en)

Eerlijk over doorslapen

Wat is het slaapritme van een baby en wanneer gaat je baby doorslapen? En wat kun je doen als je baby niet wil slapen of onrustig slaapt?

Read more »

Zo bescherm je je baby in de zon

De huid van je kleintje is erg kwetsbaar. Zwitsal geeft je daarom graag wat tips om je baby te beschermen tegen de zon. Lees snel verder!

Read more »

Zo verschoon je de luier van een beweeglijke baby

Wil jouw baby niet stil blijven liggen tijdens het verschonen van de luier? Lees dan de handige tips van Zwitsal voor het verschonen van beweeglijke baby's.

Read more »

Zwemmen met je baby

De meeste baby's zijn dol op zwemmen. Zwitsal geeft je graag wat tips voor babyzwemmen en maakte een overzicht van de spullen die je nodig hebt. Lees verder!

Read more »

Het eerste hapje van je baby | Zwitsal

De ontwikkeling van je baby gaat snel. Voor je het weet is je baby toe aan vast voedsel en het eerste hapje. Lees hier alles over het eerste hapje van je baby.

Read more »

Duurzame luiers

Je baby verschonen: hoe kun je dit het beste doen? Met een eenvoudig stappenplan verschoon je de luier van je baby in een handomdraai.

Read more »

Dit zijn de 5 meest gestelde vragen over luiers

Wat is luieruitslag, hoeveel luiers heb je nodig en wat neem je mee in de luiertas? Zwitsal geeft antwoord op de meest gestelde vragen over luiers. Lees verder!

Read more »

Een luier verschonen, wat heb je allemaal nodig?

Het is handig om te weten wat je allemaal nodig hebt voordat je een luier gaat verschonen - Zwitsal heeft een handig overzicht gemaakt - Lees het hier!

Read more »

Wat gaat er mee in de luiertas?

Als je met je baby op pad gaat, heb je aardig wat spullen mee te nemen. Bekijk het overzicht van Zwitsal om te zien wat er niet mag ontbreken in je luiertas.

Read more »

Veilig fietsen met je baby

Als je kindje zelfstandig kan zitten, kun je je baby meenemen op de fiets. Ga je fietsen met je baby? Lees hier de tips voor een goede en veilige start.

Read more »

Verzorging van de babyhuid

Hoe kun je de babyhuid het beste verzorgen? Hoe voorkom je luieruitslag en hoe verzorg je de babyhuid als je baby in bad is geweest? Lees het hier!

Read more »

Luiers verschonen in een handomdraai

Een luier verschonen: hoe kun je dit het beste doen? Houd dit eenvoudig stappenplan aan en verschoon de luier van je baby in een handomdraai.

Read more »

Thuiswerken met jouw kleintje

Thuiswerken met jouw kleintje

Read more »

Help, mijn kleintje zit in de peuterpuberteit | Zwitsal

Zit jouw kindje in de peuterpuberteit? Lees hier over de kenmerken van de peuterpuberteit en tips die je kunnen helpen als je uk in de puberteit zit.

Read more »

Zwitsal weet hoe belangrijk een fijne geur is

Ons milde en kalmerende parfum is veel meer dan alleen een lekker geurtje. Ontdek hier alles over de heerlijke Zwitsal geur.

Read more »

Het effect van muziek op baby’s

Samen met je baby muziek luisteren is goed voor jullie band. Zing slaapliedjes en babyliedjes en begin hier tijdens je zwangerschap al mee!

Read more »

Hoeveel slaapt een baby?

Hoe ziet het slaapritme van een baby eruit en hoeveel slaapt een baby van 6 maanden oud? Wat is het verschil met een baby van 7 maanden oud?

Read more »

Wanneer kan een baby zitten?

Wanneer je baby kan zitten, gaat er een nieuwe wereld voor hem open. Ontdek hier wanneer je baby kan zitten en hoe je jouw kleintje hierbij kan helpen.

Read more »

Wanneer gaat een baby kruipen?

Wanneer gaat een baby kruipen? Wat kun je doen om je baby te leren kruipen en waar moet je op letten wanneer je baby kan kruipen? Je leest het hier!

Read more »

De expertise van Zwitsal, voor verzorging waarop je kunt vertrouwen

Ontdek hier hoe de expertise van Zwitsal zorgt voor het huidje van jouw baby

Read more »

Berg bij baby: wat is het en wat doe je eraan?

Heeft je baby berg? Lees verder hoe berg ontstaat en bekijk de tips hoe je deze onschuldig huidaandoening kan verwijderen bij je baby.

Read more »

Help! Mijn baby heeft luieruitslag: wat moet ik doen?

Luieruitslag bij baby’s komt vaak voor, heef jouw kleine rode billen? Lees verder hoe het komt dat je baby luieruitslag heeft en wat je ertegen kan doen.

Read more »

9 manieren om je baby te kalmeren

Wat zijn de oorzaken van huilende baby's en wat kun je doen om baby's die huilen te kalmeren? Lees hier onze 9 tips om je baby op z'n gemak te stellen.

Read more »

Zindelijkheidstraining in tien stappen

Elk kind wordt in zijn eigen tempo zindelijk, maar jij kunt hem hier wel bij helpen. Lees hier alles over de zindelijkheidstraining in tien stappen.

Read more »

Zwitsal Zacht

Wij ontwikkelden met onze kennis over babyverzorging een zachte en comfortabele luier voor babybilletjes. Zwitsal Luiers blijven lang droog en zitten heerlijk.

Read more »

De meeste gestelde vragen over baby's en slapen

Niets liever dan een slapende baby! Zwitsal zet de meest gestelde vragen over baby's en slapen en het slaapritme op een rijtje en geeft antwoord. Lees verder!

Read more »

Wanneer mag je sporten na de bevalling?

Wanneer mag je sporten na de bevalling en hoe kun je sporten na de zwangerschap weer opbouwen? Zwitsal geeft je wat tips, lees snel verder!

Read more »

Alles over het middagslaapje van je baby

Als je kindje groter wordt, merk je dat je baby minder slaap nodig heeft. Tijd om over te gaan naar het middagslaapje en een nieuw slaapritme. Lees snel verder!

Read more »

Dit zijn de leukste uitjes met een baby | Zwitsal

Niets fijner dan lekker met elkaar naar buiten gaan, toch? Maar wat zijn de leukste uitjes met een baby? Zwitsal zette ze voor je op een rijtje, lees verder!

Read more »

Vijf wetenswaardigheden over zinkzalf

Het goed verzorgen van de kwetsbare babyhuid is erg belangrijk. Zwitsal zinkzalf biedt hierbij uitkomst. Lees hier alles over de werking van zinkzalf.

Read more »

De ontwikkeling van je baby per maand

Hoe ontwikkelt een baby zich? Bekijk hier het overzicht van Zwitsal en ontdek hoe de ontwikkeling van een baby er per maand uitziet.

Read more »

Op vakantie met je baby

Een zorgeloze vakantie met je baby, hoe doe je dit? Kies je voor de auto of het vliegtuig? Wij geven je tips voor het reizen met een baby.

Read more »

Totale ontspanning door babymassage

Je kunt je baby laten ontspannen met een babymassage. Maar hoe geef je jouw baby een goede massage? Bekijk hier onze tips én het stappenplan.

Read more »

Tips voor een blije baby

Welke ouder wil het niet: een blije, vrolijke en gelukkige baby? Wat kun je zelf doen om te zorgen dat jouw kindje een blije baby is? Lees onze tips!

Read more »

Geboren! Luiers van Zwitsal

Luiers moeten niet alleen de babybilletjes droog en zacht houden maar ook nog eens comfortabel zitten bij je kindje.

Read more »

Handjes wassen, een dagelijks ritueel

Voor veel kindjes is handen wassen geen favoriete bezigheid, maar hoe maak je het handen wassen zo leuk mogelijk? Wij hebben een aantal tips voor je.

Read more »

Tips voor het kiezen van de juiste luier

Welke luier is geschikt voor jouw kleintje? - Waar kun je op letten als je luiers koopt? - Zwitsal heeft een handig overzicht gemaakt - Bekijk hem hier!

Read more »

Baby uit logeren

Hoe lief je baby ook is, je wilt er vast een keer tussenuit. Hoe zorg je voor een goede oppas en hoe laat je je kindje met een gerust hart logeren?

Read more »

Tips voor het verzorgen van de droge babyhuid

Wist je dat de babyhuid tijdens en na het badje veel vocht verliest? Lees hier onze tips waarmee je een droge huid van de baby kunt voorkomen.

Read more »

Van brabbels naar de eerste woordjes

Wanneer gaan de brabbels van je baby over in de eerste woordjes? Lees hier alles over de taalontwikkeling van je baby.

Read more »

Badrituelen: je baby in bad doen

Een baby vindt het vaak heerlijk in bad. Wat heb je nodig om je baby te wassen en hoe zorg je ervoor dat het babybadje zo aangenaam mogelijk is?

Read more »

Voorlezen aan je peuter

Voorlezen is niet alleen heel gezellig, maar ook goed voor de ontwikkeling van je kindje. Lees hier alles over voorlezen aan peuters.

Read more »

Wanneer mag mijn baby in een kinderstoel zitten?

Wat gezellig, je kleintje zit bij jullie aan tafel! Maar wanneer mag een baby in een kinderstoel zitten en waar moet je op letten? Lees de tips van Zwitsal!

Read more »

De eerste tandjes van jouw baby

Als je baby 4 tot 7 maanden oud is, komen de eerste tandjes door. Zwitsal geeft je graag wat tips om de pijn van baby's die tandjes krijgen te verzachten.

Read more »

Alles wat je wilt weten over het babybedje

Als je een babybed koopt, zijn er wat zaken waar je op kunt letten wat veiligheid betreft. Ben je ook benieuwd hoe je het babybed kunt opmaken? Lees het hier!

Read more »

Help, mijn baby krijgt kiezen

Het doorkomen van kiezen kan voor baby’s pijnlijk zijn. Zwitsal vertelt je van alles over het krijgen van kiezen. Lees snel de tips om de pijn te verzachten!

Read more »

Voorlezen aan je baby

Vanaf het moment dat je baby om zich heen kijkt, kun je beginnen met voorlezen. Lees hier de tips van Zwitsal over het voorlezen van je kleintje.

Read more »

Alles over onze luiers

Babybilletjes zijn heerlijk zacht en dat willen we graag zo houden. Wij ontwikkelden een zachte en comfortabele luier. Lees hier alles over Zwitsal luiers.

Read more »

Eerste verjaardag

Hoera, je baby wordt 1 jaar! Hoe vier je de eerste verjaardag van je kind zodat het leuk is voor je kindje maar ook voor jezelf? Wij geven je tips!

Read more »

Baby’s eerste stapje

Wanneer leert een baby lopen? Hoe stimuleer je een baby om de eerste stapjes te zetten en waar moet je op letten in huis wat veiligheid betreft?

Read more »

Zwitsal Zeker

Wij ontwikkelden met onze kennis over babyverzorging een zachte en comfortabele luier voor babybilletjes. Zwitsal Luiers blijven lang droog en zitten heerlijk.

Read more »