Het ouderschap is de meest uitdagende taak die we in ons leven krijgen. Het is iets dat je leert met vallen en opstaan. Wij begrijpen dat je als ouder het beste voor je baby wilt. Daarom kies je voor badproducten, zalf en doekjes waarvan je zeker weet dat je ze veilig kunt gebruiken op een gevoelige huid.

Wat vormt de inspiratie voor onze producten?

Wij ontwikkelen al bijna 100 jaar milde verzorgingsproducten voor de gevoelige babyhuid. Maar zelfs na al die jaren streven we er nog steeds naar om de meest actuele wetenschappelijk kennis te integreren in onze producten.

Samen met een uitgebreid netwerk van dermatologen en wetenschappers steken we veel tijd in de ontwikkeling van producten die speciaal bestemd zijn voor de gevoelige babyhuid: producten die mild en hypoallergeen zijn. Deze producten respecteren de natuurlijke pH-waarde van de huid en bieden tegelijkertijd de extra vocht inbrengende verzorging die elke babyhuid nodig heeft om gezond, gehydrateerd en knuffelzacht te blijven.

Hierbij kijken wij trouwens niet alleen door een wetenschappelijke bril! Om onze producten nog beter te maken, laten we ons ook inspireren door onze eigen ervaringen als ouders, waarbij we onze hoogte- én dieptepunten meenemen. Juist omdat we zelf ervaringsdeskundigen zijn, begrijpen we dat alleen het zachtste badschuim goed genoeg is en dat shampoo absoluut niet mag prikken in de oogjes. Zonder de feedback van alle mama's en papa's uit de Zwitsal-gemeenschap zouden onze producten nooit tot stand kunnen komen.

Dus ook jouw mening telt! Door tijd met je door te brengen, te luisteren naar je mening en zelfs samen producten te ontwikkelen, weten we zeker dat we altijd nieuwe en betere manieren bedenken om jouw kleintje tiptop te verzorgen.

Waaruit bestaan onze producten?

Omdat we weten hoe belangrijk je het vindt om fijne, milde en veilige verzorgingsproducten te gebruiken voor je baby, hebben we gezorgd dat onze producten voorzien in alle unieke behoeften van de gevoelige en kwetsbare babyhuid.

We werken met een combinatie van zorgvuldig geselecteerde, verzorgende ingrediënten die is gebaseerd op jarenlang onderzoek en ontwikkeling. Het resultaat is een milde en zachte productlijn die de babyhuid op effectieve wijze verzorgt en beschermt. Elk ingrediënt en product wordt getest door kwaliteits- en veiligheidsexperts. En als het niet aan onze eisen voldoet, dan gebruiken we het niet. Zo simpel is het! Natuurlijk zijn al onze producten hypoallergeen om het risico op allergische reacties of irritaties van de gevoelige huid zo veel mogelijk te beperken.

Wat maakt onze producten zo speciaal?

Het milde, beroemde Zwitsal-parfum hebben we zeer zorgvuldig ontwikkeld om jullie kostbare momenten samen nog specialer te maken. Het stimuleert de zintuigen van je baby en zorgt voor een gevoel van welzijn. De zachte crèmes, voedende oliën en het schuim met oneindig veel zeepbellen versterken dat gevoel nog meer.

Tijdens het badderen en verzorgen maakt je baby kennis met een hele nieuwe wereld van zintuiglijke prikkels. Om de band met jou en zijn omgeving te versterken, is het belangrijk dat je de zintuigen van je baby stimuleert, of het nu gaat om de reuk- of tastzin. Daarom streven wij altijd naar die onweerstaanbare Zwitsal geur en milde, fijne producten die de verzorgingsmomenten met je baby nog fijner maken.

Ontdek onze producten