Voor veel aanstaande ouders is de 20 wekenecho hét moment waarop zij weten of ze een jongen of een meisje krijgen. Je kunt het geslacht van je kleintje voor jezelf houden, maar je kunt het grote nieuws natuurlijk ook wereldkundig maken. Wist je dat er heel veel manieren zijn om het geslacht van jullie baby te onthullen? Zwitsal deelt graag wat ideeën waarop je het geslacht van jullie baby bekend kunt maken aan familie en vrienden.

3 x het geslacht van de baby onthullen

Gender reveal ballonnen

Laat een speciale gender reveal ballon klappen! In deze ballon zit bijvoorbeeld roze of blauwe confetti. Prik de ballon lek en al snel zal te zien zijn wat het geslacht is van je kindje. Deze ballonnen koop je bij een feestwinkel of je bestelt ze via internet.
Ga je liever zelf aan de slag met ballonnen? Versier dan een doos en doe hier roze of blauwe ballonnen met helium in en open de doos op het moment suprême.

Het geslacht van de baby bekend maken met taart

Laat een taart maken met een neutrale buitenkant en een roze of blauwe vulling. Verzamel vrienden en familieleden bij elkaar en snijd de taart aan. De kleur aan de binnenkant vertelt wat het geslacht van jullie kindje is.
Je kunt het ook voor jezelf nog even spannend maken door de echoscopist te vragen het geslacht op een briefje te schrijven en in een envelop te doen. Deze envelop geef je aan de bakker en zo is de onthulling voor jou en je partner ook een verrassing!

De eerste sokjes

Koop de eerste sokjes van jullie kindje in de kleur roze of blauw. Pak het mooi in en laat het uitpakken door de aanstaande oma’s. Grote kans dat zij verrast zullen zijn door het resultaat!
Wil je het geslacht zelf ook nog niet weten? Neem dan een briefje van de echoscopist mee naar een babywinkel (uiteraard goed opgeborgen in een envelop) en vraag de verkoopster om roze of blauwe sokjes voor je in te pakken.

Op welke manier je het geslacht ook bekend maakt: houd je camera bij de hand! De onthulling zal voor vrolijke gezichten en mooie momenten zorgen. Nu je weet wat het geslacht van jullie kindje is, kun je misschien nog wel wat inspiratie gebruiken voor de perfecte babynaam. Ken je de Zwitsal Babynamen app al?