Niets fijner dan lekker met elkaar naar buiten gaan, toch? En ook al is je kindje nog klein, vaak doet je uk weer hele nieuwe indrukken op. Maar wat zijn de leukste uitjes met een baby? Zwitsal zette ze voor je op een rijtje.

Op stap met je baby: dit zijn de leukste uitjes

Samen naar de kinderboerderij

Kleintjes zijn vaak dol op dieren! Vandaar dat de kinderboerderij favoriet is bij veel jonge ouders. Als je kindje wat groter is, kunnen jullie samen de konijntjes of de kippen voeren. Vieze handjes? Met de Zwitsal Kids Snoetenpoetsers zijn ze zo weer schoon!

Kleine kunstfanaatjes

Wist je dat veel moeders ook met hun kleintje naar het museum gaan? De meeste musea zijn goed toegankelijk met een kinderwagen en baby’s vinden de kleuren van de kunstwerken vaak prachtig om te zien.

Zwemmen met je uk

Houden jullie van water? Ga dan ook eens babyzwemmen met je kleintje! Ben je benieuwd wat je allemaal mee moet nemen naar het zwembad? Lees dan ook het artikel ‘Zwemmen met je baby’ met allerlei handige tips.

Spelen maar

Als je kindje wat groter is, kunnen jullie samen naar de speeltuin. Grote kans dat de schommel en de glijbaan je kleintje na honderd keer nog steeds niet gaan vervelen…

Naar het strand

Zin om uit te waaien? Ga dan eens naar het strand! Niet alleen lekker voor jezelf, maar ook voor je baby. Is je kleintje wat ouder? Laat je uk dan met de handjes het zand ontdekken, weer een nieuwe ervaring voor je kindje!

Boekjes lezen

Ook een bezoekje aan de plaatselijke bibliotheek behoort tot de mogelijke uitjes met een baby. In veel bibliotheken zijn er speciale zitgedeeltes voor ouders met kindjes. Zoek een kleurrijk boekje uit en voorlezen maar!

Samen op de fiets

Is het lekker weer en kan je baby al zitten? Ga dan samen een rondje fietsen! Niet alleen fijn voor jou om buiten te zijn, maar door het meerijden op de fiets gaat er weer een hele nieuwe wereld voor je kindje open. Wil je hier meer over weten? Lees dan het artikel ‘Veilig fietsen met je baby’.

Wat je ook gaat doen, neem sowieso de luiertas mee. Zo heb je alle belangrijke verzorgingsproducten voor je kleintje bij de hand. Veel plezier samen!