Informatie Zwitsal Zonnespray SPF50+

Zwitsal, het nummer één babymerk van Nederland, ontwikkelt al 90 jaar vertrouwde en veilige verzorgingsproducten voor het kwetsbare huidje van uw kleintje.

De Consumentenbond publiceerde op 8 mei 2020 een test waarin zij beweert dat Zwitsal SPF50+ Zonnespray een SPF van 40.2 heeft. Deze SPF-waarde zoals gemeten door de Consumentenbond komt niet overeen met onze onderzoeksresultaten.

Al onze producten worden zeer zorgvuldig en uitgebreid getest door een gekwalificeerd en onafhankelijk extern laboratorium. Het verschil tussen de testresultaten lijkt groot, maar is in feite klein. Een product met een SPF van 50+ (de “+” staat in realiteit voor SPF 60 of meer) houdt ca. 98.2% UVB-straling tegen. Een SPF van 40 blokkeert 97.7% van de UVB-straling. Het vaststellen van de SPF in een test is zeer gevoelig voor variatie, dit verklaart vermoedelijk het verschil van 0,5%.

Zonbescherming grafiek

Zwitsal staat voor de werking en bescherming van Zwitsal SPF50+ Zonnespray en alle Zwitsal zonnebrandproducten.

Wil je meer weten over de bescherming en werking van zonnebrand? Bekijk hieronder veel gestelde vragen of lees meer op onze website en de website van de Huidfonds:

·       https://huidfonds.nl/invloeden-op-de-huid-zonlicht-en-je-huid/

·       https://www.zwitsal.nl/inspiratie/baby/zonnebrand-baby.html

·       https://www.zwitsal.nl/products/voor-het-huidje/om-te-beschermen.html

Voor vragen neem gerust contact op via 0800-2500052 of via https://www.zwitsal.nl/

Zwitsal Kids Zonnespray SPF50+ 200 ML,