Alles voor de zachtste babyhuid

Niets is zo heerlijk zacht als de huid van jouw baby. En dat wil je graag zo houden. We begrijpen dat je altijd op zoek bent naar de beste verzorging voor je kleintje. Daarom introduceren wij de vernieuwde verzorgingsproducten van Zwitsal.

JPEG - Zwitsal Wasgel 200ML 6x​

 

Nieuw design

Ook zijn onze producten in een nieuw jasje gestoken. Op de verpakkingen staan illustraties van Zwitsal ‘Kleintjes’ waarin te zien is dat ze veilig de wereld om zich heen aan het ontdekken zijn.

Natuurlijk hebben de producten nog steeds de welbekende gele Zwitsal kleur!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Zwitsal Wasgel 700ML 6x

 

 

Onze verzorgingsproducten nu nog zachter

De vernieuwde en verbeterde Zwitsal producten zijn onze mildste verzorging ooit en zacht voor de gevoelige babyhuid.

De voedende bad, douche en shampoo producten hebben een huidvriendelijke pH en bevatten huideigen ingrediënten. Huideigen ingrediënten zijn bestanddelen die ook van nature voorkomen in de huid en daar belangrijk zijn voor het ondersteunen van de beschermende werking van de huid. Ze zijn belangrijk voor een goede barrière-werking van de huid.

Een gezonde huidbarrière zorgt dat vocht behouden wordt en beschermt tegen invloeden van buitenaf. Zo blijft het huidje knuffelzacht en weerbaar. De producten bevatten 0% kleurstoffen en sulfaatreinigers en zijn dermatologisch getest. De producten zijn geschikt voor de gevoelige babyhuid, vanaf de geboorte. De verbeterde Zwitsal producten zijn onze mildste en zachtste verzorgingsproducten ooit, met de heerlijke vertrouwde geur van Zwitsal.

 

 

 

Zwitsal Wasgel 700ML 6x

En wat blijft? 

Al onze producten blijven effectief en hygiënisch en behouden natuurlijk de heerlijke, vertrouwde Zwitsal geur. 

Meer informatie over de inhoud van Zwitsal producten? Lees hier meer over de functie van verschillende ingrediënten.

Lees hier meer