Nieuwe flessen van Zwitsal    Gemaakt van 100% gerecycled plastic.

*m.u.v. dop en labels

Zacht voor je kleintje en zachter voor de planeet

Zacht voor je kleintjes

Niets is zo heerlijk zacht als de huid van jouw baby. Net als jij willen wij dat zo houden. Daarom vinden we het belangrijk dat onze producten mild, veilig en zacht zijn voor onze kleintjes en zorgen we er al bijna 100 jaar voor dat onze babyverzorgingsproducten passen bij de speciale eigenschappen van het babyhuidje. Zwitsal is niet alleen zacht voor je kleintje, maar met de nieuwe 100% gerecyclede flessen nu ook een beetje zachter voor de planeet.Zwitsal stapt over naar 100% gerecyclede flessen 

Zwitsal stapt over naar PCR. PCR staat voor ‘post consumer recycled plastic’: plastic dat al eerder is gebruikt. We willen het gebruik van nieuw plastic verminderen en het gebruik van gerecycled plastic vergroten. Daarom worden al onze flessen, van babyshampoo tot bodylotion, nu recyclebaar en *gemaakt van 100% gerecycled plastic. Zo besparen we jaarlijks tot wel 132.000kg nieuw plastic**.

*m.u.v. dop/pomp en labels 

** geschatte besparing, gebaseerd op 2022 volumes in Nederland

     Koop nu bij Kruidvat      

Mild als water

Om het huidje van je kleintje zacht, soepel en weerbaar te houden zijn onze producten mild, pH-huidvriendelijk en bevatten ze ingrediënten van natuurlijke oorsprong. Door huideigen lipiden toe te voegen aan onze producten, verzorgen we de natuurlijke barrière en helpen we het huidje van je kleintje in goede gezondheid te houden. Onze reinigingsproducten bevatten geen SLES of andere sulfaatreinigers. In plaats daarvan gebruiken we reinigende bestanddelen die zacht voor het huidje zijn en toch voldoende en crèmig schuim geven.

Wil jij het huidje van je baby heerlijk knuffelzacht houden?

Bekijk onze producten

 

JPEG - Zwitsal baby moeder reclame foto vernieuwde zachte zeepvrije wasgel

Zwitsal Kleintjes Nieuwsbrief

Schrijf je in voor de meegroei nieuwsbrief van Zwitsal en ontvang regelmatig Tips en Aanbiedingen die passen bij de leeftijd van je kleintje.

Schrijf je in