Babybilletjes zijn heerlijk zacht en dat willen we graag zo houden! Daarom hebben wij al onze kennis over babyverzorging gebruikt om een zachte en comfortabele luier te ontwikkelen. Zwitsal Luiers zijn superzacht, blijven lang droog en zitten heerlijk. 

De luiers zijn gemaakt van zacht materiaal en hebben een optimale pasvorm die meebeweegt met je kindje. Bovendien zijn de luiers dermatologisch getest op huidvriendelijkheid en hierdoor geschikt voor de gevoelige babyhuid. De flexibele, zachte plakstrips sluiten comfortabel aan rond het buikje en de hoge randjes zijn zacht en luchtdoorlatend. 

Met Zwitsal geurbuiltje

De luiers hebben een neutrale geur. Je kunt zelf het bijgevoegde geurbuiltje met de milde Zwitsal geur aan de luiers toevoegen voor de ultieme zachte beleving. Natuurlijk kun je het geurbuiltje ook gebruiken in de kast tussen de rompertjes.

Voor de kleinste maatjes: met naveluitsparing

De allerkleinste maten hebben nog iets extra’s. Zo hebben maat 1 en 2 een naveluitsparing. Deze uitsparing houdt het navelstompje vrij en zorgt voor nóg meer comfort voor de pasgeboren baby.