Als moeder wil je het allerbeste voor je kindje, ook wat babyverzorgingsproducten betreft. Zwitsal heeft daarom een natuurlijke range van babyverzorgingsproducten ontwikkeld voor de gevoelige huid van jouw kleintje; Zwitsal Naturals. De producten bevatten pure, natuurlijke ingrediënten die het huidje van jouw kleintje verzorgen en de natuurlijke vochtbalans helpen te behouden. Deze producten kun je, net als de andere producten van Zwitsal, al vanaf de geboorte van je kindje gebruiken. We stellen je daarom maar wat graag voor aan onze Naturals productlijn met een lichte, zachte, 100% natuurlijke bloemige geur.

Verzorg je kleintje met de natuurlijke babyverzorgingsproducten van Zwitsal

Naturals Bad- & Wascrème

Je baby in bad doen  is een mooi en intiem moment voor jullie samen. Gebruik Naturals Bad- & Wascrème  met biologische argan- en avocado-olie voor een heerlijk, rustgevend badje in de ochtend of avond. 

Naturals Shampoo & Wasgel

Ben je op zoek naar een wasgel of shampoo zonder parabenen? Probeer dan eens de Naturals Shampoo & Wasgel . Deze gel, met biologisch kamillewater en lavendel, reinigt de haartjes en het huidje op milde wijze.

Naturals Billencrème

De huid van babybilletjes is extra kwetsbaar. Smeer de billetjes daarom na elke verschoonbeurt in met Naturals Billencrème . Deze verzachtende crème met biologisch kamillewater en amandelolie verzorgt de billetjes, ook als het huidje rood en geïrriteerd is.

Naturals Body Crème

Wist je dat je kleintje veel behoefte heeft aan lichamelijk contact met jou? Smeer je kindje na het badje daarom in met Zwitsal Naturals Body Crème . Deze natuurlijke crème, met biologisch amandelextract en cacaoboter, verzacht en voedt het babyhuidje.

Naturals Micellair Water

Zwitsal Naturals Micellair Water  met biologisch calendula water is speciaal gemaakt om het vuil op het huidje van je kindje op milde wijze te verwijderen. De Micellair Water heeft een spray, zodat je het gemakkelijk op een washandje of hydrofiele doek kan verspreiden. Ideaal om te gebruiken tijdens het verschonen van je kleintje  of om je baby tussendoor mee op te frissen.

Je kindje verzorgen is en blijft bijzonder, maar misschien zul je je ook weleens afvragen of je het wel goed doet? Lees dan ook eens onze tips die je kunnen helpen om het zachte babyhuidje te beschermen en verzorgen.