Babybilletjes zijn heerlijk zacht en dat willen we graag zo houden. Daarom hebben wij al onze kennis over babyverzorging gebruikt om een zachte en comfortabele luier te ontwikkelen. Zwitsal luiers houden de billetjes van je kindje zowel overdag als 's nachts langdurig droog.   


Zwitsal wil niet alleen het zachtste voor de billetjes, maar onze luiers behoren ook tot de meest milieuvriendelijke wegwerpluiers. De luiers worden geproduceerd met 100% windenergie en 95% van het productieafval wordt tijdens het productieproces hergebruikt! Zwitsal luiers zijn gecertificeerd met het EU Ecolabel. Daarnaast zijn de verpakkingen met bioplastic gefabriceerd en dragen het I'm Green logo. Bioplastic is gemaakt van plantaardige grondstoffen zoals suikerriet. In vergelijking met normaal plastic ontstaan er bij de productie van deze verpakking minder broeikasgassen en is zo dus vriendelijker voor het milieu.

De luiers zijn gemaakt van ultra zacht, comfortabel materiaal. De dunne luiers hebben een optimale pasvorm die meebeweegt met je kindje. De flexibele zachte plakstrips sluiten comfortabel aan rond het buikje en de hoge randjes zijn extra zacht en luchtdoorlatend. En natuurlijk zijn ze dermatologisch getest.  

Door het gebruik van ultra absorberend materiaal houden de Zwitsal luiers de billen van jouw kleintje zowel overdag als ’s nachts langdurig droog. Blijft tot wel 12 uur droog. De zachte en hoge randjes helpen daarnaast het doorlekken van de luier voorkomen. De luiers zijn dermatologisch getest op huidvriendelijkheid en ontwikkeld om de kans op allergie en huidirritatie te minimaliseren. Onze luiers zijn parfumvrij. 

  • Zachte comfortabele pasvorm
  • Langdurig droog
  • Dermatologisch getest
  • Met urine indicator (maat 1, 2 en 3)
  • Met naveluitsparing (maat 1 en 2)

Zwitsal Luiers zijn er in de maten 1, 2, 3, 4, 4+, 5 en 6. Op de luiers staan leuke illustraties van het Zwitsal ‘Kleintje’ met verschillende dierenvriendjes. De illustratie laat zien in welke levensfase het Kleintje zich bevindt.  
 
Zwitsal Luiers, koop je bij bol.com.