Babybilletjes zijn heerlijk zacht en dat willen we graag zo houden. Daarom hebben wij al onze kennis over babyverzorging gebruikt om een zachte en comfortabele luier te ontwikkelen. Zwitsal luiers houden de billetjes van je kindje zowel overdag als 's nachts langdurig droog.  

De luiers zijn gemaakt van zacht materiaal. De dunne luiers hebben een optimale pasvorm die meebeweegt met je kindje. De flexibele zachte plakstrips sluiten comfortabel aan rond het buikje en de hoge randjes zijn extra zacht en luchtdoorlatend. En natuurlijk zijn ze dermatologisch getest.  

Door het gebruik van ultra absorberend materiaal houden de Zwitsal luiers de billen van jouw kleintje zowel overdag als ’s nachts langdurig droog. De zachte en hoge randjes helpen daarnaast het doorlekken van de luier voorkomen. 

Met Zwitsal geurbuiltje. We hebben onze luiers niet geparfumeerd. Dat laten we aan jou over. Daarom zit er in elk pak luiers een geurbuiltje met die unieke Zwitsal geur. Voor in de commode. Maar even onder ons, in je kast tussen de rompertjes doet dat geurbuiltje het ook fantastisch.

  • Zacht en Zeker
  • Comfortabele pasvorm
  • Langdurig droog
  • Dermatologisch getest
  • Met urine indicator (maat 1, 2 en 3)
  • Met naveluitsparing (maat 1 en 2)

Zwitsal Luiers zijn er in de maten 1, 2, 3, 4, 4+, 5 en 6. Op de luiers staan leuke illustraties van het Zwitsal ‘Kleintje’ met verschillende dierenvriendjes. De illustratie laat zien in welke levensfase het Kleintje zich bevindt. 

Zwitsal Luiers, met geurbuiltje, koop je bij Albert Heijn, bol.com of Etos.